Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Mana soļanka

Mana soļanka

FOTO: Gunta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļa ar kauliņu
  • Visas gaļas, desas, cepeši, kas nav apēsti un vēl aizvien glabājas ledusskapī
  • Sīpols
  • Ķiploki
  • Marinēti gurķi
  • Kaperi
  • Tomātu pasta
  • Kartupelis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Liek vārīties gaļu, garšai var pievienot buljona kubiņu.
  2. Sagriež gabaliņos desu (vārīto, cieti žāvēto), cīsiņus, cepeša gaļu, cūkgaļas krūtiņu un visu citu no gaļas, kas ir ledusskapī palicis no iepriekšējās nedēļas, tāpat gabaliņos sagriež gurķus un kaperus.
  3. Sīpolu sagriež ripās, liek pannā un eļļā apcep, pievieno sagriezto gaļu, gurķus, kaperus, sasmalcinātus ķiplokus.
  4. Pievieno tomātu pastu, garšai var pievienot gurķu marinādi (pat ļoti vēlams) un olīvas (bez kauliņiem), visu kopā pasautē.
  5. Buljonam ar gaļu pievieno sagrieztus kartupeļus (vislabāk kartupeļi, kuri vāroties izjūk).
  6. Kad kartupeļi gandrīz gatavi, pieliek pannas saturu.
  7. Visu savāra (~20 min), lai garšas savelkas.
  8. Pasniedzot pieliek krējumu, olīvas un zaļumus.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas