Mana soļanka

2009. gada 14. novembris
Foto: Gunta
Pagatavošana
120 min
1. Liek vārīties gaļu, garšai var pievienot buljona kubiņu.
2. Sagriež gabaliņos desu (vārīto, cieti žāvēto), cīsiņus, cepeša gaļu, cūkgaļas krūtiņu un visu citu no gaļas, kas ir ledusskapī palicis no iepriekšējās nedēļas, tāpat gabaliņos sagriež gurķus un kaperus.
3. Sīpolu sagriež ripās, liek pannā un eļļā apcep, pievieno sagriezto gaļu, gurķus, kaperus, sasmalcinātus ķiplokus.
4. Pievieno tomātu pastu, garšai var pievienot gurķu marinādi (pat ļoti vēlams) un olīvas (bez kauliņiem), visu kopā pasautē.
5. Buljonam ar gaļu pievieno sagrieztus kartupeļus (vislabāk kartupeļi, kuri vāroties izjūk).
6. Kad kartupeļi gandrīz gatavi, pieliek pannas saturu.
7. Visu savāra (~20 min), lai garšas savelkas.
8. Pasniedzot pieliek krējumu, olīvas un zaļumus.
9. Labu apetīti!
Uz augšu