Cūkgaļas un pupiņu sacepums

Sastāvdaļas

  • 450 g maltas cūkgaļas
  • 2 420 gramu burciņas pupiņu tomātu mērcē
  • 1 vidēja lieluma sakapāts sīpols
  • 1 /2 glāze (120 ml) brūnā cukura
  • 1 /2 glāze (120 ml) kečupa
  • 1 tējk. sinepju
  • 2 ēdamk. Vosteršīras mērces

Pagatavošana

60 min.
  1. Iekarsē plīti -- 150 grādu
  2. Pannā ieliec cūkgaļu un sīpolus un cep, ik pa brīdim maisot, līdz gaļa ir apbrūnināta.
  3. Saliec visas sastāvdaļas karstumizturīgā sacepuma traukā un samaisi. Cep 45 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi