Vista uz alus bundžas

Sastāvdaļas

  • Nepieciešams
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 tējkarote sāls
  • 1.5 tējkarotes paprikas
  • 1 tējkarote melno piparu
  • Sīpols
  • Ķiploka daiviņas
  • Eļļa
  • Vista
  • Alus skārda bundžā

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatavošana:
  2. Sīpolu sagriež lielos gabalos un ieliek vistā. No sāls, cukura, pipariem, paprikas un ķiploka pagatavo maisījumu. Sausu vistu iesmērē ar eļļu, tad apkaisa ar maisījumu, to nedaudz ieber arī vistā. Vistu uzsēdina uz atvērtas alus bundžas (ar visu alu) un liek cepeškrāsnī. Cep 180 grādu temperatūrā vienu stundu un 15 minūtes.

Komentāri

female 2009. gada 12. novembris 14:36
Aha - nospiesta recepte no Apollo.lv...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi