Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas filejas gabaliņi ar ananāsiem karija mērcē (supergardi)

2009. gada 11. novembris
Foto: Receptes.lv
Pati izdomāju jau sen, sen... :)
Pagatavošana
20 min
1. Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep uz pannas, līdz tā jau kļūst viegli brūna. Pievieno pavisam nedaudz kariju. Paralēli katliņā liek vārīties makaronus vai rīsus (es gan vienmēr ar makaroniem taisu un sanāk kā itāļu pasta.
2. Klāt liek sagrieztu papriku, ļauj 3 minūtes pacepties, tad pievieno sagrieztus tomātus, atkal ļauj kādas 3 minūtes cepties, tad pievieno ananasus (sagrieztus gabaliņos), arī sulu, kas ir konservā, jāpielej nedaudz klāt, lai tas viss šķidrāks paliek. (es parasti pielieku arī nedaudz sagrieztu kūpināto mājas desu, bet tas tā, nākamajā reizē var pamēģināt)
3. Pēc kādām 3 minūtēm pielej saldo krējumu un pieliek kariju (pēc garšas). Vajadzētu skatīties, lai tā mērcīte (tikai šķidrums) sanāk katram apmēram viena mazā kafijas tasīte.
4. Lai tas viss uzvārās un ir gatavs! *** Šķīvī liek makaronus vai rīsus, pārlej ar mērci un uzber pa virsu sarīvētu sieru(ja taisa ar makaroniem).
Uz augšu