Tagliatelle ar zaļumu mērci

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g tagliatelle makaronu
  • 3 viegli saspaidītas ķiploka daiviņas
  • 125 g sviesta
  • 6 ēd. k. saldā krējuma
  • 3 sīki sakapāti salvijas zariņi
  • 2 sīki sakapāti timiāna zariņi
  • 2 sīki sakapāti estragona zariņi
  • 2 sīki sakapāti majorāna zariņi
  • Sāls un malti melnie pipari
  • 6 ēd. k. sarīvēta Parmas siera

Pagatavošana

25 min.
  1. Makaronus ieber verdošā sālsūdenī un vāra kamēr gatavi.
  2. Pannā izkausē 60g sviesta un uz lēnas uguns apcep ķiplokus zeltainus.
  3. Iemaisa krējumu un sautē 2-3 minūtes.
  4. Izņem ķiplokus. Pievieno zaļumus, pieber sāli un piparus. Karsē vēl 2 minūtes.
  5. Makaronus nokāš un pievieno zaļumu mērcei. Pieliek atlikušo sviestu , rūpīgi samaisa. Apkaisa ar Parmas sieru un pasniedz karstus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi