Grūbas ar dārzeņiem

Kolekcijas: Veģetārās
Figūras Draugiem - porcijā 2L, 1/2D, 1/2T

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 100 g grūbu
  • 300 g dārzeņu (sīpols, burkāns, paprika)
  • 2 tējk. eļļas
  • Nedaudz tomātu pastas
  • Garšvielas pēc gaumes (piem., ķimenes, timiāns, malti pipari)

Pagatavošana

60 min.
  1. Dziļā pannā vai katliņā eļļā apcep garšvielas, pievieno sasmalcinātus dārzeņus, samaisa, pasutina dažas minūtes.
  2. Pieber pirms tam pāris stundiņas pamērcētas grūbas, pārlej ar dārzeņu buljonu vai karstu ūdeni un uz nelielas uguns sautē, ik pa brīdim pielejot vel pa bišķītim ūdens, ja grūbas visu sasūc.
  3. Kad jau šķiet, ka grūbas tūlīt būs gatavas (apmēram 40-50 minūtes), iemaisa tomātu pastu.

    Labu apetīti!
    Kad jau šķiet, ka grūbas tūlīt būs gatavas (apmēram 40-50 mi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

suic 2012. gada 27. janvāris 00:29
Gaļu likt noteikti nevajag, tāpat ir gardas.
Ieviņa 2011. gada 12. janvāris 11:52
sanaaca labi, pat neliku ellju, domaaju var arii likt galju klaat :)

Paldies par ideju!
Agnese B 2010. gada 6. maijs 22:48
Īsta ņamma

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi