Lavašs ar krabīti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 Lavašs
  • 1 paciņa kausēta siera
  • 3 vārītas olas
  • 2 palieli tomāti
  • 300 - 400 g krabju nūjiņas
  • Malts muskatrieks

Pagatavošana

20 min.
  1. Izklāj lavašsu un vienu pusi visu noklāj ar kausēto sieru, tad visas sastāvdaļas ieprieks tiek sīku sakapātas, izņemot tomātus griež plānās šķēlēs, klāj uz lavaša, apkaisa ar muskatriekstu un uzmanīgi no viena gala tin ruletē. Ruleti ietin pārtikas plēvē vai folijā un liek leduskapī. Vislbāk Lavašu ēst nākamajā dienā. Ideāls rsinājums steidzīgām brokastīm, jo atliek vienīgi sagriezt un ēst. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi