Šmorēta vistiņa ar saldo krējumu

Sastāvdaļas

  • 5 vistu spārniņi (vai 3 vistu kājiņas)
  • 100 g saldais krējums
  • 1 burkāns
  • 1 /5 sīpols
  • 1 daiviņa ķiploks
  • 1 /2 vistas buljona kubiņš
  • sāls
  • sviests (apcepšanai)

Pagatavošana

40 min.
  1. Sviestā uz pannas ātri apcep vistu spārniņus. Liek katlā un pārlej ar ūdeni tā, lai nosedz gaļu, bet ne vairāk. Pieliek klāt stienīšos sagrieztu burkānu, sakapātu sīpolu un ķiploku. Liek uz lēnas uguns šmorēties. Pievieno sāli un buljona kubiņu. Kad ūdens izvārijies, pievieno saldo krējumu un pavāra vēl 5min. Ēdiens gatavs! Pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem. Labu apetīti!

Komentāri

Māra Krieviņa 2009. gada 7. decembris 17:03
super super super!! bija ļooti garšigi! iesaku :)
ilze manheta 2009. gada 19. novembris 12:38
Mmm!!! Vakar svetkos uzsmoreju, ideala garsa! Meli var norit. :) Virs bija vispar sajusma!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi