Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
R
Raimonds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatas burvigs risinajums .
Es piebilstu -
Burkanu papriku sautet uz SAUSAS pannnas mazas liesmas kamer gandriz miksti - tacu ne MELNI (burkaanu skaidas no sulasspiedes - labs risinaajums - PALDIES!)
Sipolu cept ella miikstu
Pienu - NEE !!!(atri piedegs - saraus pikaa) - izkarsetus miltus jaukt udeni vai buljona
Ja GALU - ideala kupinata (karbonade skinkis ) , jeb taa kas pie rokas - kubinos piestavetu
Krejums (mazliet)- labak salds , var skabs - 1-2 min pirms gatavs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marsu
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies! o
Gatavoju gan ar zaljiem zirnjiem(nu kaa tos iisti sauc? parastajiem, kuri jaameercee..) un kvieäsu miltu vietaa liku kukäuruzas miltus (kviesu miltus nelietoju), un cepu burkaanu skaidas no sulasspiedes.. ;)) bet izmatojot receptes pamatideju sanaaca lieliski!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieviņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nebija slikti, man patika. bet ne visi saprata :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes