Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Laimdota Virskūna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Forši! Gandrīz kā veģetārais Čilli ar zirņiem pupu vietā! Ar pienu viss ir ok! Iemaisa miltus un iemaisa sautējumā! Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Raimonds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatas burvigs risinajums .
Es piebilstu -
Burkanu papriku sautet uz SAUSAS pannnas mazas liesmas kamer gandriz miksti - tacu ne MELNI (burkaanu skaidas no sulasspiedes - labs risinaajums - PALDIES!)
Sipolu cept ella miikstu
Pienu - NEE !!!(atri piedegs - saraus pikaa) - izkarsetus miltus jaukt udeni vai buljona
Ja GALU - ideala kupinata (karbonade skinkis ) , jeb taa kas pie rokas - kubinos piestavetu
Krejums (mazliet)- labak salds , var skabs - 1-2 min pirms gatavs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marsu
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies! o
Gatavoju gan ar zaljiem zirnjiem(nu kaa tos iisti sauc? parastajiem, kuri jaameercee..) un kvieäsu miltu vietaa liku kukäuruzas miltus (kviesu miltus nelietoju), un cepu burkaanu skaidas no sulasspiedes.. ;)) bet izmatojot receptes pamatideju sanaaca lieliski!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieviņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nebija slikti, man patika. bet ne visi saprata :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes