Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pelēkie zirņi ar papriku un burkāniem

Pelēkie zirņi ar papriku un burkāniem

FOTO: Linda

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze pelēko zirņu
  • 1 paprika
  • 1 sīpols
  • Neveģetārajā variantā - gaļa, kādu grib
  • 1 burkāns
  • 1 ēd .k. miltu
  • 1 /2 glāze piena
  • Šķipsna sāls
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Izmērcētus zirņus uzvāra gandrīz gatavus, pievieno tiem šķipsnu sāls.
  2. Smalki sagriež burkānu, sīpolu, papriku (un gaļu,ja vēlas), liek cepties.
  3. Kad apcepušies, ber klāt nokāstus zirņus, pielej nedaudz ūdens (lai nepiedegtu) un ļauj sutināties uz nelielas uguns.
  4. Pēc pāris minūtēm pieliek miltus, pienu, - lai starp zirņiem izveidotos mērcīte.
  5. Ļauj vēl nedaudz pasutināties, bet būtībā gatavs:)
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas