Medus piparkūciņas

Sastāvdaļas

  • 400 g medus
  • 50 g sviesta
  • 4 olas
  • 1 kg miltu
  • 200 g mandeļu
  • Piparkūku garšvielas: 10 g kanēļa, 10 krustnagliņas, ingvera sakne, trīs tējkarotes briežraga sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Medu uzsilda, iemaisa tajā sasmalcinātas garšvielas, pielej izkausētu sviestu un ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, sakultas olas. Pamazām pieber miltus un smalki sagrieztas mandeles. Visu labi samīca, pēc tam mīklu izrullē līdzīgu desai un cep. Kad cepums apbrūnē, to izņem no krāsns, sagriež ripiņās un vēlreiz liek krāsnī apžāvēt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi