Komentāri par: Vienkāršā piparkūku mīkla

Agnese 2015. gada 17. decembris 04:32
Kādēļ mīkla izdodas tik gaiša? Vai ir iespējams to padarīt tumšāku, un, kas, tādā gadījumā, ir jādara? Vai tas ir atkarīgs no miltiem, vai tos ir jāapbrūnina vispirms uz pannas?
Klāvs 2013. gada 24. decembris 13:07
Yumyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygas piparkūkas!!!
jana 2011. gada 2. decembris 13:51
garshvielu maisijums:1/2tej.k kanelis, 10 krustnaglinas, 5 graudini kardamona, sarivets muskatrieksts un 1 tej.k ingvera, 1 tej.k koriandra, vismaz 5 piparu graudini!
samanta 2011. gada 26. novembris 18:54
cik ilgi ir jācep ?
Ginta 2010. gada 6. decembris 22:17
Iesalu var nopirkt veikalos burciņās.

Iesala ekstrakts - izgatavots no dabīgām izejvielām, ekstrakts ir salds sīrupveidīgs produkts ar medainu konsistenci un miežu iesalam raksturīgu gašu un aromātu. Iesala ekstrakts nesatur pārtikas krāsvielas, mākslīgus aromatizētājus un saldinātājus! Iesala ekstraktu gatavoto no miežu iesala pēc Iļģuciema rūpnīcā, speciāli izstrādātas, ražošanas tehnoloģijas, lai, ekstrakta iebiezināšanas procesa laikā., varētu saglabāt lielāko daļu bioloģiski aktīvo vielu, garšas īpašības un minerālvielas, kas atrodas miežu graudos.

Produkta sastāvs:

Miežu iesala ekstraktvielas, dzeramais ūdens
Laura 2010. gada 27. novembris 11:06
Kapec mikla sastav no tik daudz saldam sastavdalam, ka sirupa un cukura kopa 500g?
Vai ta ir kada salda piparkuku mikla?
Pati neesmu piparkuku miklu taisijusi
Ginta 2010. gada 7. augusts 13:13
Miltus ber klāt, līdz mīkla atlīp no rokām, bet tā nedrīks sākt drupt.
Garšvielas pievieno pēc garšas, ja gribas stiprāku aromātu, tad pievieno vairāk, ja ne tik stipru - mazāk.
Lai veicas:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes