Sākums > Receptes > Deserti

Šarlote ar ievārījumu

2009. gada 6. novembris
Foto: Ginta Dzintare
Pagatavošana
30 min
1. Bļodā iesit olas, pieber cukuru un sakuļ, līdz gaiši dzltenam tonim, pievieno miltus. Visu kārtīgi samaisa. Masa krējuma biezumā.
2. Ietauko formu mīklu ar aci sadala divās daļās. Ielej pirmo daļu, pāri liek ievārījumu ( kārtas biezums pēc izvēles) tad pāri lej atlikušo mīklu.
3. Liek cepeškrāsnī un cep līdz zeltaini brūna. Ik pa brīdim pārbauda ar virtuves kociņu vai izcepusies. Kad gatas ņem ārā.
4. Pasniedz atdzesētu pārkaisītu ar pūdercukuru vai tā pat.
Uz augšu