Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas ātrais marinējums

2009. gada 5. novembris
Foto: Renārs
Pagatavošana
25 min
1. paņem labu cūkgaļu uz 2viem ēdājiem apm700g sagriez nelielos gabaliņos ieliec traukaa un tur saber visādas garšvielas ... vegetu ir tāda santa marijas piedeva vistai piedeva zivju ēdieniem un vēl bija citronpipari un piecu piparu maisijums saber tur tā uz aci nu nedaudz vairāk kā liktos ka ir labi ... sagriez vidēji lielu sīpolu nepārāk ruppji ne pārāk smalki nu tā forši iemet iekšā vēl dilles un tad vajag vēl 1 ķiploku (visu galviņu) un tagad nāk slepenā sastāvdaļa... spilvas marinēto gurķu suliņu ja gurķi ir ir iekšā tad apmētram 1/3 no burkas un tad to visu kārtīgi samaisa ,saspaida gaļu un atstāj pamarinēties pa to laiku sagriez vēl 1 siipolu un kādus 3-4 burkānus(vēlams rīvēt) centies tā lai gaļa dabūn vismaz 15 minūtes pamarinēties un ik pa brīdim pamaisi tad liec cepties sīpolus līdz viņi ir gandrīz caurspīdīgi tad pievieno burkānus un pasautē pāris min. un tad liec gaļu uz pannas un vāku visrū lai sautējas uz lēnas uguns... ik pa brīdim pamaisi... (sāli vispār neizmantoju)
Uz augšu