Buka gaļa saldkrējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g buka gaļas
  • 5 marinēti (der arī sālīti) gurķi
  • 1 sarkanā paprika
  • 200 ml saldais krējums
  • Ķiploks, sāls

Pagatavošana

90 min.
  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos (kā gulašam). Liek uz pannas. Pievieno smalki sakapātas 2 daiviņas ķiploka, eļļu un apkaisa ar sāli. Liek virsū vāku un liek sautēties savā sulā.Kad suliņa novārījusies, apcep brūnu un pievieno ūdeni, lai vārās.
  2. Tikmēr sagriež gurķus un papriku smalkos kubiciņos. Kad gaļa gandrīz gatava, tad pievieno gurķus un papriku, pārlej ar ūdeni, lai viss kopā sautējas. Kad gaļa jau ir gatava, pārlej visam saldo krējumu. Ja gribas vairāk mērcītes, pievieno vēl ūdeni. Sāli pievieno pēc garšas.
  3. Pasniedzām ar vārītiem kartupeļiem un vīnu. Vīram garšoja ļoti, ļoti. Musu mājās ļoti iecienīta un bieži gatavota recepte
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Ieva 2011. gada 12. oktobris 20:13
Gardi...
udensdraugs 2011. gada 9. oktobris 21:34
Tikko sagatavoju. Lieliski!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi