Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Baklažāniem atlaides

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 lieli baklažāni, 4 tomāti, 2-3 daiviņas ķiploka, 1 paciņa labas majonēzes, dilles, sāls, eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Tā kā man ļoti garšo cepti baklažāni, bet cepot uz pannas, tiem vajag nenormāli daudz eļļas, tad pamēģināju šādi - Cepeštraukā ielej mazliet eļļas un izliek vienu kārtu pabiezās šķēlēs sagrieztus tomātus. Virsū liek biezās sķēlēs (apm. 2 cm) ar visu mizu, sagrieztus baklažānus.
  2. Ķiplokspiedē saspiež ķiplokus un ar tiem sarīvē baklažāna ripas, pārkaisa sāli un zaļumus, virsū vienmērīgi klāj labu majonēzi un cepeškrāsnī iekšā uz minūtēm 15 - 20.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas