Baklažāniem atlaides

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 lieli baklažāni, 4 tomāti, 2-3 daiviņas ķiploka, 1 paciņa labas majonēzes, dilles, sāls, eļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Tā kā man ļoti garšo cepti baklažāni, bet cepot uz pannas, tiem vajag nenormāli daudz eļļas, tad pamēģināju šādi - Cepeštraukā ielej mazliet eļļas un izliek vienu kārtu pabiezās šķēlēs sagrieztus tomātus. Virsū liek biezās sķēlēs (apm. 2 cm) ar visu mizu, sagrieztus baklažānus.
  2. Ķiplokspiedē saspiež ķiplokus un ar tiem sarīvē baklažāna ripas, pārkaisa sāli un zaļumus, virsū vienmērīgi klāj labu majonēzi un cepeškrāsnī iekšā uz minūtēm 15 - 20.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi