Mammas garšīgās siermaizes

Sastāvdaļas

  • 10 šķēles baltmaize
  • 400 g sarīvēts siers (labāk Krievijas)
  • 2 gb olas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. sarīvē sieru, pieliek klāt olas un sajauc vienmērīgā masā. Tad uzkarsē eļļu uz pannas, vidējas uguns. Siera-olu masu vienērīgi liek uz baltmaizes šķēlītes un liek cepties, ar sieru uz leju. Kad apakša ir apcepusies skaisti, zeltaini brūna, var griezt arī uz otru pusi, bet, lai nav taukaina, var arī necept otru maizes pusi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi