Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
e
es
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss jau OK, tikai interesanti, kura kraasna dod 1800C temperatuuru un kas no taa eediena paliek paari?!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dagnija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Diemžēl man šī lazanja neizdevās. Spinātu un riccotas siera maisījums sanāca par maz, bet Moccarella siers cepoties palika sausāks un cietāks. Iespējams mans cepšanas trauks bija par lielu. Kaut kad mēģināšu vēlreiz - varbūt sanāks labāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes