Cālis vīnes gaumē

Sastāvdaļas

  • Uz 4 porcijām: 4 cāļa stilbiņi, nedaudz miltu, nedaudz rīvmaizes, sarkanie pipari, sāls pēc garšas

Pagatavošana

10 min.
  1. Cāļa stilbiņus ierīvēt ar sarkanajiem pipariem un sāli. Apviļāt miltos un rīvmaizē. Uz stilbiņiem jābūt biezam panēšanas slānim. Likt cepties. Pasniedz ar kartupeļu salātiem un mērci "remolad".

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi