Sākums > Receptes > Brokastis

Iecienītās rīta karstmaizītes

2009. gada 31. oktobris
Foto: Shutterstock.com
Pagatavošana
15 min
1. Uz maizes šķēlēm uzziež tomātu mērci.
2. Tomātu sagriež šķēlēs, to pašu dara ar sieru un gaļu, ja vien tā jau nav sašķērēt.

Ja gaļas šķēles lielas, tad liek 1 uz katras maizītes, ja nelielas, tad 2 - tā lai nosedz visu šķēli.
3. Liek iz maizītes - gaļu, tomātus un virsū sieru.
4. Kārto uz pannas, cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos aptuveni 10 minūtes. Uzrauga, lai apakša nesadeg. Kad maliņas kraukšķīgas un siers izkusis - gatavs

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu