Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Zirnekļu kēksi

Zirnekļu kēksi

FOTO: Dansukker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna
  • 75 ml piena
  • 150 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
  • 2 olas
  • 250 ml kviešu miltu
  • 2 ēd. k. kakao
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2 ēd. k. vaniļas krēma pulvera vai
  • 1.5 ēd. k. kartupeļu miltu
  • 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura
  • Rotājums:
  • Lakricas nūjiņas
  • Krāsainas konfektes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Izkausē margarīnu un pievieno pienu. Ļauj sakarst, bet neļauj vārīties.
  2. Sakuļ olu un pievieno nedaudz cukura. Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri, vaniļas krēma pulveri un kopā ar piena maisījumu pievieno olas maisījumam.
  3. Piepilda papīra formas cepešpannā vai kēksiņu plātni.
  4. Cep kēksus krāsns vidusdaļā 225 grādos apmēram 12 minūtes. Ļauj atdzist. Izrotā.

    Lai labi garšo!
    Cep kēksus krāsns vidusdaļā 225 grādos apmēram 12 minūtes. Ļ...

    FOTO: Dansukker

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas