Helovīnu zirneklīši

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 150 ml Dansukker pūdercukura ar šokolādes garšu
  • 300 g auzu pārslu
  • 2 -3 ēd. kar. stipras, aukstas kafijas
  • Kokosrieksta skaidiņas
  • Dansukker pūdercukurs ar zemeņu garšu
  • Lakricas nūjiņas

Pagatavošana

20 min.
  1. Pavirši sajauc cepamos taukus un pūdercukuru ar šokolādes garšu. Pievieno auzu pārslas un kafiju. Izveido apaļas bumbiņas, kuras izvārta kokosrieksta skaidiņās. Izveido arī mazākas bumbiņas, kuras kā galvu uzliek uz bumbiņām ar kokosriekstu skaidiņām. Sajauc pāris ēd. kar. pūdercukura ar zemeņu garšu ar nedaudz ūdens un uzpilina mazajām bumbiņām - kā acis uz galvas. Sagriež lakricas nūjiņas gabalos un pievieno kā zirnekļa kājas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi