Zirnekļu kūka

5 1
Piemērota Helovīnu svinēšanai ;)

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta vai margarīna
  • 2 olas
  • 300 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
  • 150 ml kviešu miltu
  • 1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura
  • 3 ēd. kar. kakao

Pagatavošana

60 min.
  1. Glazūra
  2. 25 g sviesta vai margarīna
  3. 200 ml Dansukker pūdercukura ar šokolādes garšu
  4. 25 ml silta piena
  5. 1 tējk. Dansukker vaniļas cukura
  6. Rotājums
  7. 200 ml Dansukker pūdercukura
  8. 1 olas baltums
  9. Saldumi
  10. Sakarsē krāsni līdz 175 grādiem. Ieziež formu ar noņemamā malām (apm. 25 cm diametrā) ar rīvmaizi. Izkausē cepamos taukus. Kārtīgi sakuļ olu un niedru cukuru. Sajauc kviešu miltus, vaniļas cukuru un kakao un pievieno maisījumam. Pievieno cepamos taukus. Maisījumu ielej veidnē. Cep krāsns vidusdaļā aptuveni 25 minūtes. Ļauj atdzist formā. Glazūrai sajauc margarīnu, pūdercukuru ar šokolādes garšu, siltu pienu un vaniļas cukuru un pārklāj pār kūku. Sakuļ olas baltumu un pūdercukuru. Izveido zirnekļa tīklu pār kūku. No saldumiem izveido zirnekli un ievieto zirnekļa tīklā.
    Sakarsē krāsni līdz 175 grādiem. Ieziež formu ar noņemamā ma...

Komentāri

Profila foto
Kača 2017. gada 27. oktobris 13:10
Gatavojamies Helovīniem!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize