Visgardākā biezpiena-cepumu kūka,kam nav cepeškrāsns

Sastāvdaļas

  • 1 /5 kg Selgas cepumu
  • 800 -1000g biezpiens
  • 1 bundžiņa iebiezināta piena
  • Dzērveņu ievārījums

Pagatavošana

15 min.
  1. Sajuac biezpienu ar iebiezināto pienu (nevārītu, ar cukuru).
  2. Kārto kārtās -cepumu, biezpiena masa, cepumu, biezpiena masa, dzērveņu ievārījums,cepumu, biezpiena masa u.t.t.,līdz beidzās visas sastāvdaļas.
  3. Liek ledusskapī, ēd nākošajā dienā.
  4. Var NEDAUDZ(burtiski uz 3-5sek.)cepumus izmērcēt pienā,tad torte būs sulīgāka.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi