Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
18
Jaunākie Vecākie
e
eline
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tie ir vis garsigakie salati ziemai.mana vecmamina tos taisija kad es biju maza.tie ir loti loti garsigi.iesaku visiem pameiginat:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nebaidieties par kāpostu salātu pasterizēšanu, lai, cik dīvaini liekas, bet kāposti ļoti labi glabājas bez pasterizēšanas. Nu, bet runājot par glabāšanu istabas temperatūrā, tad šaubos, vai tādi salāti irkas tā var glabāties. Ja nu vienīgi ļoti etiķaini vai ļoti sāļi. Šie salāti ir ļoti garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
es
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai varu pievienot klāt 1/3 karstu ūdeni un nepasterizēt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Valentīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
paldies ,garsigi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garšīgi salātiņi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man patika šī recepte-un stāv pagrabā ļoti labi bez pasterizēšanas!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nē, nevajag. Man stāvēja bez pasterizēšanas. Pieņemu, ka pasterizējot saturs paliek mīksts. Nepasterizējot saglabājas kraukšķigi, kā nu jau kāposti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Asja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Esmu šādus gatavojusi, tikai es pasterizāju.Vai tiešām nevajaga to darīt un stāvēs istabas temperatūra.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
elita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieliski salāti,tikai es vēl pielieku klāt 2 kg svaigus gurķus, var arī dilles svaigas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mārča
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ēvelējot svars palielinās,vai samazinās? Daunīši.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Saēvelēti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Skaidrīte Seidare
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
10 kg kāpostu - tas nozīmē saēvelēti 10 kg vai neēvelēti ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
eeee
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
negarshhigi fuj taadus
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Fantastiska recepte. pagrabā stāv, dizgan ilgi, un nebojājas!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Drošības pēc vēsumā, bet šķiet ka var arī istabas temperatūrā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nē, nav jāpasterizē. Kā konservants kalpo etiķis, taču jāuzgalbā gan vēsā (ledusskapī vai pagrabā) vietā. Istabas temperatūrā var uzrūgt. Pasterizējot kāposti vairs nebūs kraukšķigi! Ēdami arī pēc sasalšanas. Pārbaudīts.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
signe k
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
un jāpastarizē nav?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Ewa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šitie ir vieni no mīļākiem mūsu ģimenes salātiem!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes