Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
13
Jaunākie Vecākie
A
Alise B
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ātri pagatavojama un ļoti garšīga sanāca. Kad tuvojas 40 min jāskatās vai gribās tādu slapjaku vai apcepusos vairāk tad attiecīgi var ņemt ārā ātrāk vai vēlāk. :-)
Es pa virsu krējumam ar cukuru vēl saldo krējumu nedaudz uzkultu uzleju un pa virsu vaniļas cukiru uzkaisīju. Rezultātā draugs un viņa ģimene teica ka labāku ādolmaizi nēesot ēduši :-) man arī garšoja ļoti ;-)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
paula
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bija labi:) gatavoju skolas tirdziņam visiem garšoja!!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vispār tiešām sanāca ļoti laba, bik tik cukuru liku mazāk, bet pievienoju kādus 50 gramus sviestu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nomnom
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jorens & Kārlis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garšīga kūka sanāca. Pa virsu vēl uzlikām ievārījumu vēl. No sākuma uzlikām tikai pusei virsū ievāriju un apcepām. Pēc tam kad izņēmām, sapratām ka jāliek visai kūkai. Un nebija ne vainas uzlikt arī pēc tam. Likām gan bumbierus gan ābolus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jorens & Karlis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti, tuuliit gatavosim kūku. Ziņosim vai izdevās!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jorens & Karlis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti, tuuliit gatavosim kūku. Ziņosim vai izdevās!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agnese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti, sanāca ļoti garšīga un galvenais, ka ātri var pagatavot :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anete
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nenormāli garšīga, es mammai uz dzimšanas dienu pagatavoju viņa teica dievīga :)
Man plusiņš es pievienuju 1ēdamkaroti sodas un man cepot mīkla pacēlās ļoti augstu tas bija ļoti garšīgi cepu to ļoti bieži tagad!!
Paldies, par recepti! ;]
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nekad nebiju cepusi ābolmaizi, bet šī sanāca garšīga jau ar pirmo reizi. Paldies !
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sanita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Wisi mani draugi & radini wienmer sajusma par so platsmaiziti. LOTI wiegli & garsigi! Paldies par receptiti! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
konditors 2
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Atra un viegla recepte.Un vel ari garsiga!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
konditors
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti jauka, ātra un ērta recepte! :) Paldies, bija ļoti garšīgi! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Deserti

Jaunākās receptes