Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ātrā un vienkāršā ābolmaize

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 glāze cukurs
  • 2 glāzes milti
  • 1 glāze kefīrs
  • 1 /2 tējk. soda
  • Apm. 8 vidēji lieli āboli
  • Apm. 1/2 glāze skābais krējums
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sajauc olas ar cukuru un vaniļas cukuru, tad pievieno miltus un sodu, tad pievieno kefīru. Gatavo masu ielej cepešpannā, ko vispirms izklāj ar cepampapīru. Masu izlīdzina un uz tās rindās kārto ābolu škēlītes.
  2. Sajauc skābo krējumu ar pāris ēdamkarotēm cukura un pārlej pāri āboliem -ne jau tā, lai pludo, bet gan lai uz katras šķēlītes ir mazliet krējuma. Tad visu pārkaisa ar kanēli un liek cepeškrāsnī uz 40 minūtēm 180 grādos.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas