Dārzeņu biezzupa ar sieru

Sastāvdaļas

  • Baklažāns - 1
  • Burkāni - 3
  • Kartupeļi - 4-5
  • Tomāti plaucēti - 2
  • Sīpols - 1
  • Ķiploku daiviņas - 3-4
  • Pētersīļi
  • Rīvēts vai kausēts siers
  • Tomātu mērce - 3 ēdk
  • Baziliks
  • Universālās garšvielas
  • Baltmaizes grauzdiņi

Pagatavošana

50 min.
  1. Nomizo dārzeņus, sagriež, arī pētersīļus (izņemot plaucētos tomātus), liek pannā ar uzsildītu eļļu un nedaudz apcep, pievieno nedaudz ūdens, sagrieztus tomātus, tomātu mērci, garšvielas, baziliku un sautē minūtes 10 kamēr dārzeņi ir mīksti. Noņem no plīts un nedaudz atdzesē, pēc tam sablenderē. Iegūto masu lej uzsildītā katliņā, pievieno vārītu ūdeni, samaisa un uzkarsē. Pievieno sieru, maisa kamēr tas izkūst un pārvēršas par vienu masu. Zupa gatava!
  2. Atliek cepeškrāsnī sagrauzdēt baltmaizes grauzdiņus un dekorēt zupu. Dekorācijai noderēs arī kāda pētersīļu lapiņa!!!
  3. Pie zupas klāt ieteicams piekost svaigus dārzeņus. Labu apetīti!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi