Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Šašliks ar kefīru

Šašliks ar kefīru

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa
  • 1 l paka kefīra
  • Sīpols
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

240 min.
  1. Gaļu sagriež gabalos pēc saviem ieskatiem (var lielos - tā ir šīs receptes priešrocības)
  2. Ieliek traukā. Pievieno klāt garšvielas.
  3. Pievieno klāt sīpolus. Es parasti lieku klāt kādus 5 gab. uz 3 kg. gaļas. Atstāj uz stundiņu.
  4. Tad piegāž klāt kefīru. Kefīra efekts uz gaļu ir līdzīgs kā etiķim, tas to saēd padarot mīkstu. Vajadzētu nostāvēties vismaz stundām 3, jo lielāki gaļas gabali sagriezti, jo ilgāk jānostāvas. Rezultāts - maiga un mīksta gaļa, bez etiķa piegaršas.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Kartupeļu pankūkas ar lasi, skābā krējuma - diļļu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA