Šašliks ar kefīru

Šašliks ar kefīru
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa
  • 1 l paka kefīra
  • Sīpoli
  • Garšvielas

Pagatavošana

240 min.
  1. Gaļu sagriež gabalos pēc saviem ieskatiem (var lielos - tā ir šīs receptes priešrocības)
  2. Ieliek traukā. Pievieno klāt garšvielas.
  3. Pievieno klāt sīpolus. Es parasti lieku klāt kādus 5 gab. uz 3 kg. gaļas. Atstāj uz stundiņu.
  4. Tad piegāž klāt kefīru. Kefīra efekts uz gaļu ir līdzīgs kā etiķim, tas to saēd padarot mīkstu. Vajadzētu nostāvēties vismaz stundām 3, jo lielāki gaļas gabali sagriezti, jo ilgāk jānostāvas. Rezultāts - maiga un mīksta gaļa, bez etiķa piegaršas.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

mārīte 2011. gada 1. marts 11:04
pievienoju vēl nedaudz citrona sulu, sīpolu vietā lieku ķiplokus, gaļa sanāk ļoti sulīga, gaļu marinēju iepriekšējā dienā.
Iveta Silinēviča (Kulbe) 2010. gada 22. maijs 00:38
tiešām super,lēti un labi, ar garšvielām katru reizi var variēt,lai visiem tikpat labi garšo:))
pp 2010. gada 29. marts 16:40
A KUR PROPORCIJAS???!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi