Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šašliks ar kefīru

2005. gada 1. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
240 min
1. Gaļu sagriež gabalos pēc saviem ieskatiem (var lielos - tā ir šīs receptes priešrocības)
2. Ieliek traukā. Pievieno klāt garšvielas.
3. Pievieno klāt sīpolus. Es parasti lieku klāt kādus 5 gab. uz 3 kg. gaļas. Atstāj uz stundiņu.
4. Tad piegāž klāt kefīru. Kefīra efekts uz gaļu ir līdzīgs kā etiķim, tas to saēd padarot mīkstu. Vajadzētu nostāvēties vismaz stundām 3, jo lielāki gaļas gabali sagriezti, jo ilgāk jānostāvas. Rezultāts - maiga un mīksta gaļa, bez etiķa piegaršas.
5. Labu apetīti!
Uz augšu