Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tītara fileja ar aprikozēm

2009. gada 25. oktobris
Foto: Betija Vītola
Pagatavošana
60 min
1. Fileju sagriež strēmelēs un apm';eram 3 mīnūtes apcep sakarsētā eļļā dziļā pannā uz lielas uguns,līdz gaļa maina krāsu.Gaļu noņem no pannas, tajā apzeltina smalki sagrieztu ķiplkoku,sīpolu gredzenus,iemaisa garšvielas,pievieno tomātu pastu,vīnu,sasmalcinātus garšaugus,aprikožu pusītes bez kauliņiem.Uzliek vāku un dažas minūtes pasautē.iemaisa apcepto fileju,riekstus un uz vidējas vai mazas uguns sautē apmēram10min.
2. P I E Z Ī M E.- svaigu aprikožu vietā var izmantot arī žāvētās.tās iepriekš 6-8 h mērcē aukstā vārītā ūdenī,tad ar visu šķidrumu pievieno m;ercei.
Uz augšu