Kartupeļi ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • 200 g mazu kartupeļu
  • 100 g svaigu vai mazsālītu gurķu
  • 1 ķiploka daiviņu
  • 25 g salātlapu
  • 100 g vājpiena biezpiena
  • Sāli
  • Piparus

Pagatavošana

20 min.
  1. Izvāri kartupeļus ar visu mizu. Nomizo gurķi un sagriez mazos gabaliņos, notīri un sīki sakapā ķiploku. Salātus noskalo, notecini un sagriez tievās strēmelēs. Samaisi. biezpienu, gurķus, ķiploku, salātus un pētersīļus, pievieno sāli, piparus. Servē kopā ar izvārītajiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi