Jēra gaļas biezzupa

Sastāvdaļas

  • 800 gr jēra kakla gaļas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 4 daiviņas ķiploku
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 2 tases sarkanvīna
  • 1 tējkarote rozmarīna
  • 1 /2 tējkarote piparmētru
  • 2 tases spinātu
  • 1 /2 tase kuskusa

Pagatavošana

120 min.
  1. Čuguna katlā karstā eļļā apbrūnina nelielos gabaliņos sagrieztu jēra gaļu. Pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus un ķiplokus.P ārlej sarkanvīnu un nedaudz pasautē. Pielej ūdeni un vāra 1.5 stundas. Gatavo gaļu atbrīvo no kauliem un saliek atpakaļ buljonā. Pievieno spinātus, piparmētru, rozmarīnu, 5 minūtes pirms vārīšanās beigām pieber kuskusu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi