Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Jēra gaļas biezzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 gr jēra kakla gaļas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 4 daiviņas ķiploku
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 2 tases sarkanvīna
  • 1 tējkarote rozmarīna
  • 1 /2 tējkarote piparmētru
  • 2 tases spinātu
  • 1 /2 tase kuskusa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Čuguna katlā karstā eļļā apbrūnina nelielos gabaliņos sagrieztu jēra gaļu. Pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus un ķiplokus.P ārlej sarkanvīnu un nedaudz pasautē. Pielej ūdeni un vāra 1.5 stundas. Gatavo gaļu atbrīvo no kauliem un saliek atpakaļ buljonā. Pievieno spinātus, piparmētru, rozmarīnu, 5 minūtes pirms vārīšanās beigām pieber kuskusu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas