Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g dažādu saldētu vai svaigu ogu
  • 3 /4 dl cukura
  • 1 ēdamk. kartupeļu miltu
  • 1 un 1/2 dl kviešu miltu
  • 2 dl auzu pārslu
  • 4 ēdamk. cukura
  • 100 g auksta sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Lielas ogas sadala uz pusēm, mazās atstāj tāpat. Samaisa ogas kopa ar cukuru, kas sajaukts ar kartupeļu miltiem. Ieklāj to formā. Miltus, cukuru un auzu pārslas sajauc bļodā, sviestu sagriež kubiņos. Visu sajauc kopā (ērtāk ar virtuves kombainu). Miklas drupačas pārkaisa pār ogām. Cep, līdz mīkla ir zeltaina un ogas vārās pie formas malām. Servē siltu.
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas