Baraviku zupa ar vīnu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g sagrieztu baraviku
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes sakapātu sīpolu
  • 1 saberzta ķiploka daiviņa
  • Ūdens
  • 1 /2 vistas buljona kubiciņa
  • 2 1/2 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 100 g skāba krējuma
  • 50 g sarkanvīna
  • 1 ēdamkarote sojas miltu
  • Sālspipari
  • Rīvēts siers

Pagatavošana

60 min.
  1. Sasmalcinātas sēnes bez taukvielām sautē nerūsējoša tērauda katliņā, kamēr iztvaiko šķidrums. Tad pieliek sviestu, sīpolus un mērenā karstumā cep apmēram 20 minūtes.
  2. Pielej ūdeni un iedrupina buljona kubiciņus. Uzvāra un ietumē ar miltiem, kas iemaisīti aukstā ūdenī .Maisot karsē, kamēr zupa vēlreiz uzvārās. Pieliek krējumu, vīnu un sojas miltus. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Zupu vāra ~10 minūtes bez vāka, kamēr tā sabiezē krējuma konsistencē.
  3. Pasniedz karstu ar rīvētu sieru un sēņu maizītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi