Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Ķirbju salāti

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg ķirbis
  • 2 l ūdens
  • 800 g cukurs
  • 15 krustnagliņas
  • 1 liels citrons
  • 2 kanēļa mizas
  • 1 TK citroskābes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ķirbi sagriež kubikos. Ieteicams izmantot rievoto nazi. Citronu sagriež šķēlēs.
  2. Ūdenī saber garšvielas, citronu un visu maisot uzvāra. Verdošā ber ķirbi, lēnām vāra līdz ķirbis sāk kļūt caurspīdīgs. Pēc tam atdzesē un lieto kā salātus. Var karstus salikt burciņās ar aizskrūvējamiem vāciņiem un atdzisušus ledusskapī uzglabāt pāris nedēļas. Vāciņus aizskrūvē tūlīt pēc piepildīšanas.
  3. Vēlams izvēlēties ne pārāk šķīstošas ķirbju šķirnes. Ja ķirbis ir ļoti salds, cukuru ņem mazāk
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas