Risoto ar kokosriekstu pienu

Sastāvdaļas

  • 300 g risu
  • 2 x 400 g karbinjas kokosriekstu piena
  • 2 x 400 g karbinjas peleko zirnju salsudeni
  • 1 zalja paprika
  • 1 sipols
  • 1 zaljais cili pipars
  • Sals
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sipolu smalki sagriez, paprikai iznjem seklas un sagriez apmeram 1 x 1 cm gabalinos, cili piparu smalki sagriez un ar visam seklinam ber katla, pielej kokosriekstu pienu un uzvara, ieber risus, iejauc zirnjus, pec garsas pieber sali un maltos melnos piparus, uzvara un liek uz vismazakas uguns tvaiceties uz 20 minutem.Tas nozime - parklaj katlam dvieli un stingri uzspiez vaku. Beigas izmaisa, parbauda, vai risi miksti, ja ne, vel mazliet pasaute.
  2. Ja nav iespejams nopirkt karbinjas
  3. pelekos zirnjus salsudeni, var izmercet un salsudeni izvarit parastos pelekos zirnjus.
  4. Garsa debeskiga.Labu apetiti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi