Mēnesnīca

Sastāvdaļas

  • Rīgas melnais balzams
  • Apelsīnu sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Viskija glāzē ielejam apelsīnu sulu un izmantojot nazi vai karoti gar maliņu virspusē uztecinam balzamu.Devas- balzams: sula=1:4. Jāizskatās tā: sula apakšā balzams virspusē! Debešķīgs dzēriens!
  2. Ieteikums: viegli izmantot liķiera glāzes uz kājiņas ar paplatinātā malām, tad var pieliet balzamu neizmantojot palīglīdzekļus!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi