Komentāri par: Pīrāgs "ziema - vasara"

Demija 2011. gada 18. septembris 11:25
Kapēc majonēze jāliek un apmēram cik illgs laiks paiet kad to visu pabeidz:)
kate 2011. gada 28. jūlijs 23:03
tikko pagatavoju,tikai es labak izmantoju mellenu ievarijumu un ar pienu ça roule,baigi labais.ar to cukuru gaumes jautajums,jo prieks manis mazliet par saldu,bet manam draugam cukura sads daudzums bija labs.
Illa 2011. gada 16. jūlijs 22:17
Viss sanaca loti labi,tikai par maz cukurs.
Man gribetos saldaku miklu,jo katru dienu jau kukas needam.
0SmooK0 2011. gada 31. maijs 19:00
Tiešām garšīgs pīrāgs, protams, es kā ierasts pamainju nedaudz sistēmu un sastāvdaļās(Mīklai atstāju to pašu), bet sanāca ļoti labi, laigan es nedaudz par daudz ievārijuma ieliku un ir drusku pa saldu citiem, tapēc, kā teica Ina, ar krūzi piena - ideāli.
Ina 2011. gada 21. janvāris 20:22
es taisiiju viss lielaakaa cepeshpanna,tas ir kura ir tik pat liela cik pliits,es domaaju ka majoneeze ir jaaliek garshai
Ina 2011. gada 21. janvāris 03:21
atvainojos,kljudijos veerteejumaa,visi iikshkji augshaa
Ina 2011. gada 21. janvāris 03:18
super garshiigs pirags,dieviigs gardums ar kruuziiti piena,liels paldies par recepti
Laura 2011. gada 13. janvāris 15:56
cik liela izmera pannaa Jus taisat?
kristine 2011. gada 8. janvāris 16:43
kapec jaliek majoneze?
Sniedze Zvirgzda 2010. gada 19. oktobris 19:52
Ne tikai izskatās, bet arī garšo labi. Šodien uzcepu. Esmu Dānijā, šeit saldumi diezgan dārgi, tāpēc palutinu savu ģimenīti ar pašas ceptiem gardumiem.
Laura Vjatere 2010. gada 19. oktobris 17:20
Nju izskatās jau gardy

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes