Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
11
Jaunākie Vecākie
D
Demija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kapēc majonēze jāliek un apmēram cik illgs laiks paiet kad to visu pabeidz:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kate
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tikko pagatavoju,tikai es labak izmantoju mellenu ievarijumu un ar pienu ça roule,baigi labais.ar to cukuru gaumes jautajums,jo prieks manis mazliet par saldu,bet manam draugam cukura sads daudzums bija labs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Illa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss sanaca loti labi,tikai par maz cukurs.
Man gribetos saldaku miklu,jo katru dienu jau kukas needam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
0
0SmooK0
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām garšīgs pīrāgs, protams, es kā ierasts pamainju nedaudz sistēmu un sastāvdaļās(Mīklai atstāju to pašu), bet sanāca ļoti labi, laigan es nedaudz par daudz ievārijuma ieliku un ir drusku pa saldu citiem, tapēc, kā teica Ina, ar krūzi piena - ideāli.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es taisiiju viss lielaakaa cepeshpanna,tas ir kura ir tik pat liela cik pliits,es domaaju ka majoneeze ir jaaliek garshai
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
atvainojos,kljudijos veerteejumaa,visi iikshkji augshaa
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super garshiigs pirags,dieviigs gardums ar kruuziiti piena,liels paldies par recepti
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik liela izmera pannaa Jus taisat?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kapec jaliek majoneze?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sniedze Zvirgzda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ne tikai izskatās, bet arī garšo labi. Šodien uzcepu. Esmu Dānijā, šeit saldumi diezgan dārgi, tāpēc palutinu savu ģimenīti ar pašas ceptiem gardumiem.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura Vjatere
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nju izskatās jau gardy
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes