Komentāri
11
Jaunākie
Vecākie
Kapēc majonēze jāliek un apmēram cik illgs laiks paiet kad to visu pabeidz:)
Vērtējums
Atbildēt
tikko pagatavoju,tikai es labak izmantoju mellenu ievarijumu un ar pienu ça roule,baigi labais.ar to cukuru gaumes jautajums,jo prieks manis mazliet par saldu,bet manam draugam cukura sads daudzums bija labs.
Vērtējums
Atbildēt
Viss sanaca loti labi,tikai par maz cukurs.
Man gribetos saldaku miklu,jo katru dienu jau kukas needam.
Man gribetos saldaku miklu,jo katru dienu jau kukas needam.
Vērtējums
Atbildēt
Tiešām garšīgs pīrāgs, protams, es kā ierasts pamainju nedaudz sistēmu un sastāvdaļās(Mīklai atstāju to pašu), bet sanāca ļoti labi, laigan es nedaudz par daudz ievārijuma ieliku un ir drusku pa saldu citiem, tapēc, kā teica Ina, ar krūzi piena - ideāli.
Vērtējums
Atbildēt
es taisiiju viss lielaakaa cepeshpanna,tas ir kura ir tik pat liela cik pliits,es domaaju ka majoneeze ir jaaliek garshai
Vērtējums
Atbildēt
atvainojos,kljudijos veerteejumaa,visi iikshkji augshaa
Vērtējums
Atbildēt
super garshiigs pirags,dieviigs gardums ar kruuziiti piena,liels paldies par recepti
Vērtējums
Atbildēt
cik liela izmera pannaa Jus taisat?
Vērtējums
Atbildēt
kapec jaliek majoneze?
Vērtējums
Atbildēt
Ne tikai izskatās, bet arī garšo labi. Šodien uzcepu. Esmu Dānijā, šeit saldumi diezgan dārgi, tāpēc palutinu savu ģimenīti ar pašas ceptiem gardumiem.
Vērtējums
Atbildēt
Nju izskatās jau gardy
Vērtējums
Atbildēt