Zefīrs2

Sastāvdaļas

  • 1 kg cukurs
  • 2 glāzes ūdens
  • 1 paciņa želatīns

Pagatavošana

40 min.
  1. 1 glāzi ūdeni kopā ar 1 kg cukuru vāra lēni maisot līdz cukurs izkusis. Pievieno pārtikas esences, krāsvielas [ja grib] un izkausēto želatīnu. Tad dzesējot puto, līdz ir izveidojusies pabieza masa. To izspiež caur konditorijas uzgalīšiem, veidojot zefīra formu. Atdzesē un salipina kopā pa divi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi