Apelsīnu želeja

Sastāvdaļas

  • 5 lieli saldi apelsīni
  • 50 g cukura
  • 2 ēdamk. želatīna
  • Putukrējums vai saldējums
  • Mandarīni un kivi rotāšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Apelsīnus pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu, ko atbrīvo no plēksnītēm, pārkaisa ar cukuru un novieto vēsumā ,lai atsulojas. Želatīnu uzbriedina, izšķīdina un pievieno apelsīnu masai. Visu salej mizas pusītēs un liek ledusskapī sastingt. Pasniedz ar putukrējumu vai saldējumu. Rotā ar mandarīnu un kivi šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi