Pīrādziņi pie buljona

2005. gada 1. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
90 min
1. Pienā izšķīdina raugu, pieliek sāli, cukuru, olas, margarīnu un ber klāt miltus. Mīca kamēr nedaudz sāk lipt no rokām nost, ja vajag pievieno vēl miltus.
2. Pārber ar miltiem un uz 1 stundu liek ledusskapī, japieskata.
3. Sagatavo pildījumu: sagriež mazos gabaliņos gaļu un sīpolus, visu viegli apcep - svarīgi nepiededzināt, lai nedod rūgtu garšu.
4. Kad mīkla gatava, ņem pa pikai un izveltnē apli, griež tā, lai sanāk 8 trīsstūri.
5. Platākajā pusē liek sagatavoto pildījumu. Paceļ abas maliņas, piespež un satin rullītī, līdz pat sašaurinājums beidzas. Vizuāli atgādina mazus kruasānus.
6. Parsmērē ar saputotu olas dzeltenumu un cep kā jau pīrādziņus.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu