Pienā izšķīdina raugu, pieliek sāli, cukuru, olas, margarīnu un ber klāt miltus. Mīca kamēr nedaudz sāk lipt no rokām nost, ja vajag pievieno vēl miltus.
Pārber ar miltiem un uz 1 stundu liek ledusskapī, japieskata.
Sagatavo pildījumu: sagriež mazos gabaliņos gaļu un sīpolus, visu viegli apcep - svarīgi nepiededzināt, lai nedod rūgtu garšu.
Kad mīkla gatava, ņem pa pikai un izveltnē apli, griež tā, lai sanāk 8 trīsstūri.
Platākajā pusē liek sagatavoto pildījumu. Paceļ abas maliņas, piespež un satin rullītī, līdz pat sašaurinājums beidzas. Vizuāli atgādina mazus kruasānus.
Parsmērē ar saputotu olas dzeltenumu un cep kā jau pīrādziņus.