Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Pīrādziņi pie buljona

Pīrādziņi pie buljona
Foto: Depositphotos.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 0.5 kg miltu
  • 200 g margarīna
  • 2 glāze/s piena
  • 100 g rauga
  • 2 olas + 1 ola pīragu pārsmērēšanai
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s cukura
  • Pildījumam:
  • Kūpināts šķiņķis vai desa
  • Sīpols
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Pienā izšķīdina raugu, pieliek sāli, cukuru, olas, margarīnu un ber klāt miltus. Mīca kamēr nedaudz sāk lipt no rokām nost, ja vajag pievieno vēl miltus.
  2. Pārber ar miltiem un uz 1 stundu liek ledusskapī, japieskata.
  3. Sagatavo pildījumu: sagriež mazos gabaliņos gaļu un sīpolus, visu viegli apcep - svarīgi nepiededzināt, lai nedod rūgtu garšu.
  4. Kad mīkla gatava, ņem pa pikai un izveltnē apli, griež tā, lai sanāk 8 trīsstūri.
  5. Platākajā pusē liek sagatavoto pildījumu. Paceļ abas maliņas, piespež un satin rullītī, līdz pat sašaurinājums beidzas. Vizuāli atgādina mazus kruasānus.
  6. Parsmērē ar saputotu olas dzeltenumu un cep kā jau pīrādziņus.

    Lai labi garšo!
    Parsmērē ar saputotu olas dzeltenumu un cep kā jau pīrādziņu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes