Penne ar rikotu (ricotta)

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 180 ml piena
  • 250 g svaiga rikotas siera
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. malta kanēļa
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari
  • 500 g pennes (pasta)

Pagatavošana

15 min.
  1. Pienu sasilda un ielej bļodā, pievieno sieru, cukuru un kanēli.Pieber sāli un piparus.Samaisa ar dakšiņu, lai iegūtu viendabīgu, krēmīgu mērci.@Pastu ber verdošā sālsūdenī un vāra tā, lai nebūtu mīksts.@Nokāš un liek sasildīta bļodā.@Samaisa ar mērci un pasniedz galdā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi