Ērkšķogu-banānu ievārījums (2. versija)

Ērkšķogas ir stipras ogas un no vienām pašām ievārījums neēdas. Toties kopā ar banāniem burciņas atri vien iztukšojas.
Līdzīgi var pagatavot gardu ievārījumu arī no upenēm un banāniem.

Sastāvdaļas

  • 3.2 kg ērkšķogu
  • 1.5 kg banānu
  • 2 kg ievārījuma cukura 2:1
  • 300 ml ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Ērkšķogām notīra “knābīšus” un “astītes”. Jāiegūst 3 kg ogu. Banānus nomizo un sagriež . Jāiegūst 1 kg masas. Katlā ielej ūdeni, ieber ogas un augļus un uzlenas uguns sasutina. Noceļ katlu no plīts un ar rokas blenderi masu vēl sasmalcina. Pieber cukuru, izmaisa, lēni un pavara 15 minūtes. Pilda tīrās burkas un aizvāko. Uzglabā pagrabā vai pieliekamajā.
    Ērkšķogām notīra “knābīšus” un “astītes”. Jāiegūst 3 kg ogu....

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi