Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ērkšķogu-banānu ievārījums (2. versija)

Ērkšķogu-banānu ievārījums (2. versija)

FOTO: Maija Strode

Ērkšķogas ir stipras ogas un no vienām pašām ievārījums neēdas. Toties kopā ar banāniem burciņas atri vien iztukšojas.
Līdzīgi var pagatavot gardu ievārījumu arī no upenēm un banāniem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3.2 kg ērkšķogu
  • 1.5 kg banānu
  • 2 kg ievārījuma cukura 2:1
  • 300 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ērkšķogām notīra “knābīšus” un “astītes”. Jāiegūst 3 kg ogu. Banānus nomizo un sagriež . Jāiegūst 1 kg masas. Katlā ielej ūdeni, ieber ogas un augļus un uzlenas uguns sasutina. Noceļ katlu no plīts un ar rokas blenderi masu vēl sasmalcina. Pieber cukuru, izmaisa, lēni un pavara 15 minūtes. Pilda tīrās burkas un aizvāko. Uzglabā pagrabā vai pieliekamajā.
    Ērkšķogām notīra “knābīšus” un “astītes”. Jāiegūst 3 kg ogu....

    FOTO: Maija Strode

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas