Komentāri par: Bumbieru ievārījums ar ziemassvētku garšu

Bumbieri gatavojas strauji, un ražas gadā nevar visus apēst un tāpēc jādomā kā labāk sagatavot ziemai. Šis varētu būt viens no veidiem.
Eva 2011. gada 17. oktobris 19:16
Jautājums: igvers svaigs jeb domāts ir pulveris?
Maija 2011. gada 9. septembris 14:15
Grūti pateikt. Šogad maz bumbieru, visus tāpat apēdām. Citus gadus vārījām no "Talsu skaistules" vai "Kurzemes sviesta". Karsts bija kaut cik šķidrs, bet kad atdzisa - pavisam biezs. Varēja groziņus, kūkas pildīt - nekas netecēja.
Dace 2011. gada 8. septembris 19:47
Man sanāca šķidrs ievārījums :( varbūt tas ir atkarīgs no bumbieru šķirnes
Anda 2009. gada 17. oktobris 12:57
Laba recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi

Jaunākās receptes