Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Olas lauku gaumē

-
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 12 nolobītas cieti vārītas olas
  • 8 smalki sakapātas bazilika lapiņas
  • 3 ēd. k. smalki sakapātu pētersīļu
  • 2 ēd. k. smalki sakapātu kaperu
  • 150 g sakapātu zaļo olīvu
  • 125 g svaigi rīvēta parmezāna (siera)
  • 60 g rīvmaizes
  • 180 ml sausā baltvīna
  • Svaigi malti pipari
  • 4 ēd. k. olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Olas pārgriež gareniski uz pusēm.@Traukā sajauc baziliku, pētersīļus, kaperus, olīvas.Iemaisa sieru un rīvmaizi.Pakāpeniski pielej vīnu.@Pievieno piparus un lēnām iemaisa eļļu.Maisījumam jābūt biezam, bet vijīgam.@Olas ar dzeltenumiem uz augšu kārto uz šķīvja.uz katras olas liek pa karotei maisījuma un pasniedz galdā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 27. aprīlis 15:22 27.04 15:22
Produkti, kurus ikdienā nevajadzētu ēst nevienam (2)
Garšīgi, bet labuma nekāda

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas