Olas lauku gaumē

-

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 12 nolobītas cieti vārītas olas
  • 8 smalki sakapātas bazilika lapiņas
  • 3 ēd. k. smalki sakapātu pētersīļu
  • 2 ēd. k. smalki sakapātu kaperu
  • 150 g sakapātu zaļo olīvu
  • 125 g svaigi rīvēta parmezāna (siera)
  • 60 g rīvmaizes
  • 180 ml sausā baltvīna
  • Svaigi malti pipari
  • 4 ēd. k. olīveļļas

Pagatavošana

10 min.
  1. Olas pārgriež gareniski uz pusēm.@Traukā sajauc baziliku, pētersīļus, kaperus, olīvas.Iemaisa sieru un rīvmaizi.Pakāpeniski pielej vīnu.@Pievieno piparus un lēnām iemaisa eļļu.Maisījumam jābūt biezam, bet vijīgam.@Olas ar dzeltenumiem uz augšu kārto uz šķīvja.uz katras olas liek pa karotei maisījuma un pasniedz galdā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi