Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
m
mhm
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Burkānus nevajadzētu mizot, pietiks ar noskrāpēšanu, daudz ko zaudējam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
I.
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es saldā krējuma vietā lieku kausēto sieru - super! Tikai tā burkānu sautēšana reāli sanāk vārīšana, jo leju tik daudz ūdens, lai nosegtu visus burkānus. Kad burkāni praktiski gatavi, pielieku konservētos zirnīšus, pavāru vēl pāris min. Maisot piesijāju 2 ēd.k. miltus un pielieku kādas 3 ēd.k. ar kaudzi kausēto sieru. Plus sāls, pipari, uzmet burbuli un gatavs. Burkāni kādi 1,5 kg, zirnīši 500 g. Visi sajūsmā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Un kad pievieno skābo krējumu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daciite_K
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Krējumu ar miltiem lēni maisot piegāž visam klāt tad, kad burkāni ir gandrīz gatavi. Un tad arī pielej atlikušo saldo krējumu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Un kur jaliek krejums, kas sajaukts ar miltiem?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace Kronberga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Aizmirsu uzrakstiit, ka saldo krejumu jalej klat tad, kad burkani ir gandriz gatavi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes