Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Grūbu zupa 99

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 75 g gabaliņos sagrieztas žāvētas cūkgaļas
  • 1 smalki sakapāts sīpols
  • 2 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
  • 1 ēd. k. smalki sakapātu pētersīļu
  • 1 ēd. k. smalki sakapāta majorāna
  • 6 saplucinātas svaigas bazilika lapas
  • 2 nomizoti un sakapāti tomāti
  • 4 ēd k. olīveļļas
  • 2 l. auksta ūdens
  • 450 g. grūbu
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari
  • 6 ēd. k. svaigi rīvēta parmezāna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

55 min.
  1. Lielā pannā sakarsē1 ēd k. eļļas,pievieno žāvētu cūkgaļu, sīpolus, ķiplokus, pētesīļus, majorānu un baziliku un sautē 4-5 minūtes.Pievieno tomātus, pielej ūdeniun uzvāra.Pieber grūbas un pievieno sāli un piparus.Bieži apmaisot, vāra 30 minūtes, līdz grūbas kļūst mīkstas.Pārkaisa ar sieru un apslaka ar atlikušo eļļu.Pasniez karstu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rūjas salāti

Rūjas salāti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas