Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sacepums no mājās atrodamiem labumiem

2009. gada 5. oktobris
Foto: Dina Upeniece
Pagatavošana
30 min
1. Sāksim jau ar to, ka variācijas var būt dažādas un iesaku izvēlēties tikai to, kas garšo, patīk un ir vēlams no jūsu skatu punkta.
2. visus dārzeņus notīra, sgriež šķēlītēs.
3. Maltajai gaļai pievieno ne īpaši smalki sagrieztus ķiplokus un sāli, piparus, garšvielas.
4. Ņem cepamo trauku un ieziež ar taukvielām, kārto kartupeļus, sīplus, gaļu; atkārto, ja ir vietas. Pa virsu rīvēts siers, bet tikai uz cepšnas beigām, lai nedeg.
5. Cepam vidējā temperatūrā, regulāri pārbaudam, vai viss ir gatavs. (man ir vecā elektriskā krāsniņa, tāpēc konkrēti nepateikšu laiku)
6. Pasniedzam ar dillītēm, lociņiem, var majonēzi/krējumu ar vegetu, saspiestiem ķiplokiem un baziliku.
Uz augšu