Sacepums no mājās atrodamiem labumiem

Sastāvdaļas

  • 1 /2 kilograms maltās gaļas
  • 3 lieli sīpoli
  • 3 lieli vai 5 mazi burkāni
  • 3 -5 ķiploku daiviņas
  • 4 -5 kartupeļi
  • Dilles, lociņi dekoram
  • Gabaliņš siera (krievijas/holandes/labi kūstošs jebkurš cits)
  • Pipari, sāls, Santa Maria piedevas kartupeļiem un maltajai gaļai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sāksim jau ar to, ka variācijas var būt dažādas un iesaku izvēlēties tikai to, kas garšo, patīk un ir vēlams no jūsu skatu punkta.
  2. visus dārzeņus notīra, sgriež šķēlītēs.
  3. Maltajai gaļai pievieno ne īpaši smalki sagrieztus ķiplokus un sāli, piparus, garšvielas.
  4. Ņem cepamo trauku un ieziež ar taukvielām, kārto kartupeļus, sīplus, gaļu; atkārto, ja ir vietas. Pa virsu rīvēts siers, bet tikai uz cepšnas beigām, lai nedeg.
  5. Cepam vidējā temperatūrā, regulāri pārbaudam, vai viss ir gatavs. (man ir vecā elektriskā krāsniņa, tāpēc konkrēti nepateikšu laiku)
  6. Pasniedzam ar dillītēm, lociņiem, var majonēzi/krējumu ar vegetu, saspiestiem ķiplokiem un baziliku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi