Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Dienvidslāvu dārzeņu un liellopu gaļas katls

Dienvidslāvu dārzeņu un liellopu gaļas katls

FOTO: Diana Petropula

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 2 cukīni
  • 2 - 3 paprikas
  • 1 liels sīpols
  • 3 - 4 lieli tomāti
  • 1 kg liellopu gaļas
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • 100 g rīsu (pēc izvēles)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu smalki sagriež, baklažānus, cukini un gaļu sagriež kubiņos - ap 2 x 2 cm, piparus var smalkākos gabalos.
  2. Gaļu apcep un liek katlā ar nelielu daudzumu ūdens vārīties.
  3. Pa to laiku turpina olīveļļā apcept visas sastāvdaļas. Tos pievieno katlam, pievienojot sāli un piparus, kad gaļa puslīdz mīksta.
  4. Tomātus noplaucē un novelk ādu, un tos sagriež mazos kubiņos, ko pievieno pašās beigās, kad dārzeņi gandrīz mīksti.
  5. Ja vēlas, var kopā ar dārzeņiem pievieno rīsus, papildus pielejot tasi ūdens.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas